Veiligheid

ssl logo

Onze site is beveiligd met een SSL Certificaat. Dit houdt in dat de verbinding versleuteld is met de nieuwste online beveiligingstechniek.

Over ons

logo wit

Binaireopties.com is een onafhankelijke website die de werking van binaire opties eenvoudig uitlegt.

Ons doel is onze bezoekers goed en volledig te informeren over de voor- en nadelen van het handelen in binaire opties.

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf jezelf in en ontvang de beste aanbiedingen als eerste in je email.

10 vragen over binaire opties

Home > 10 vragen over binaire opties

Hieronder beantwoorden we 10 veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan eenvoudig via onze contactpagina.

WAT IS EEN BINAIRE OPTIE?

Een binaire optie is een zogenaamde alles of niets optie. Je zet in op een verwacht koersverloop van een aandeel. Heb je het goed dan ontvang je een rendement tot wel 90 %. Heb je het fout dan ben je je inleg kwijt.

ZIJN BINAIRE OPTIES LEGAAL?

Het handelen in binaire opties is in Nederland volledig legaal en valt onder toezicht van de AFM.

ZIJN ER 100 % NEDERLANDSE MAKELAARS?

Optionclub is in feite de enige 100 % Nederlandse makelaar. Helaas zijn het productenaanbod en de mogelijkheden van deze makelaar erg beperkt.

MOET IK ALTIJD GAAN VOOR DE HOOGSTE BONUS?

Aan een bonus zijn meestal voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden kunnen het opnemen van tegoeden bemoeilijken. De keuze voor het accepteren van een bonus is daarom afhankelijk van vooral persoonlijke factoren. Wij adviseren daarom altijd goed de bonusvoorwaarden te bestuderen alvorens deze te accepteren.

ZIJN ER TRANSACTIEKOSTEN VERBONDEN AAN HET HANDELEN?

Aan het handelen in binaire opties zijn in de regel geen extra kosten verbonden. In een enkel geval worden er wel kosten berekend voor extra opnames. De meeste makelaars vragen ook geen kosten voor 1 of 2 opnames per maand.

IS HET GEBRUIK VAN EEN TRADE-ROBOT AAN TE RADEN?

Steeds vaker komt er software op de markt die volledig automatisch voor je kan handelen. Een voordeel hiervan is dat een robot geen emotie kent. Het neemt wel een groot deel van de spanning weg die misschien het handelen in binaire opties zo aantrekkelijk maakt.

WIE HOUDT ER TOEZICHT?

Afhankelijk van de vestigingsplaats van de makelaar wordt toezicht uitgeoefend. Veel makelaars hebben hun adres op het Griekse eiland Cyprus en vallen daarom onder de SySEC. Een aantal makelaars hebben hun hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en vallen onder Brits toezicht.

WAAR KAN IK HEEN MET MIJN KLACHTEN?

Voor klachten kunt u normaal gesproken terecht bij de betreffende toezichthouder. Elke makelaar is verplicht op hun site te vermelden onder welke toezichthouder zij vallen.

IS WINST OP BINAIRE OPTIES BELAST?

In Nederland zijn er meerdere Juridische uitspraken geweest waaruit blijkt dat het handelen in binaire opties een manier van beleggen is. Daarom gelden voor het handelen in binaire opties en de daarmee gemaakte winsten dezelfde fiscale regels als conventioneel beleggen.

HOEVEEL MOET IK INZETTEN?

Zoals aan alle vormen van beleggen zitten ook aan binaire opties risico’s. De hoogte van je inzet is volledig afhankelijk van je persoonlijke situatie. Speel echter nooit met meer geld dan je kunt missen.

iQ Logo

IQ Option

Minimale inzet € 1,-

Minimale storting € 10,-

76 producten

betalen
Beoordeling
Registreer
winning

AnyOption

Minimale inzet € 10,-

Minimale storting € 200,-

160 producten

betalen
Beoordeling
Registreer
stockpair-logo200x60

Stockpair

Minimale inzet € 10,-

Minimale storting € 100,-

180 producten

betalen
Beoordeling
Registreer

De optiehandel kent grote risico’s en is daarom niet geschikt voor elke belegger. Voordat u diensten en producten op de optiehandel wilt toepassen, dient u zorgvuldig uw investeringsdoelen, financiële situatie, behoeften evenals uw ervaring en kennis van zaken onder de loep te nemen. www.binaireopties.com stelt alleen algemene informatie ter beschikking, die geen rekening houdt met uw individuele investeringsdoelen, financiële omstandigheden en behoefte en derhalve geen aanbevelingen kan doen. De inhoud van deze website is geen persoonlijke advies over aandelen. Alle beweringen zijn zonder garantie. Door de handel en het speculeren in opties is het mogelijk dat u een deel of het hele bedrag van uw inleg kwijt raakt en daarom is het onverstandig om met geld te speculeren waarvan u zich het verlies niet kunt veroorloven. Weest u zich alstublieft van alle risico’s bewust die aan de handel in opties verbonden zijn.

Copyright © 2014 - 2016 All Rights Reserved WWW.BINAIREOPTIES.COM