Veiligheid

ssl logo

Onze site is beveiligd met een SSL Certificaat. Dit houdt in dat de verbinding versleuteld is met de nieuwste online beveiligingstechniek.

Over ons

logo wit

Binaireopties.com is een onafhankelijke website die de werking van binaire opties eenvoudig uitlegt.

Ons doel is onze bezoekers goed en volledig te informeren over de voor- en nadelen van het handelen in binaire opties.

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf jezelf in en ontvang de beste aanbiedingen als eerste in je email.

anyOption

Home > anyOption
anyOption

Officiele website : anyOption
Telefoonnummer : +44-20-80997262
Adres : 42-44 Griva Digeni, Nicosia, Cyprus

AnyOption is een gevestigde naam in de binaire opties markt. In de loop der jaren heeft deze makelaar zich bewezen als een gedegen en betrouwbare makelaar in binaire opties. Al jarenlang richten zij zich op de Nederlandse markt en zowel hun website als wel het handelsplatform is beschikbaar in het Nederlands.

Onder de loep

Het platform van anyOption is geheel in eigen huis ontwikkeld en wijkt daarom enigszins af van een aantal andere makelaars. Op het platform komen we leuke en nieuwe mogelijkheden tegen die je nergens anders tegenkomt. Een leuk voorbeeld hiervan is de Option+ waarbij je een optie vroegtijdig kunt verkopen op het moment dat deze in verlies zal gaan eindigen. Een andere mogelijkheid is de 0-100 optie waarbij leuke rendementen te maken zijn. De 0-100 optie heeft veel weg van de conventionele High/Low binaire optie maar maakt gebruik van variabele inzetten. Ook kun je speculeren op de bitcoin markt en wel met de zogenaamde “special”. Hoge rendementen zijn hier mogelijk maar dit neemt ook grotere risico’s met zich mee.

Innovativiteit
Ontwikkeling
anyOption
Producten assortiment
Mogelijkheden

Producten

AnyOption biedt een breed scala aan producten met meer dan 100 onderliggende waarden. Hieronder vinden we over de 25 beurs-indexen, een groot aantal aandelen, 12 valuta-paren en een aantal grondstoffen waaronder goud en zilver. Leuk in het assortiment zijn Bitcoin en aandelen zoals Candy Crush. De omvang van het productenassortiment is relatief groot te noemen als we kijken naar de concurrenten. Er zijn een aantal uitgebreide handelsmogelijkheden waaronder roll-over en de eerder genoemde option+. AnyOption is zeer geschikt voor de beginnende handelaar in binaire opties.

Jij als klant

Vanzelfsprekend is het een groot voordeel dat de klantenservice van anyOption ook in het Nederlands bereikbaar is. Er zijn meerdere mogelijkheden tot het opnemen van contact zoals email, chat en er is zelfs een Nederlands nummer dat je kunt bellen. Er wordt snel gereageerd op vragen en verzoeken. AnyOption bestaat reeds een aantal jaren en heeft een goede reputatie opgebouwd.

Klantenservice
Betrouwbaarheid

anyOption

Word vandaag nog lid van anyOption en claim tot 100% bonus op je eerste storting!

AnyOption heeft regelmatig leuke acties en verwelkomen nieuwe klanten graag met een bonus. Tijdelijk bieden ze nu een bonus van maar liefst 100 % aan nieuwe klanten!

De optiehandel kent grote risico’s en is daarom niet geschikt voor elke belegger. Voordat u diensten en producten op de optiehandel wilt toepassen, dient u zorgvuldig uw investeringsdoelen, financiële situatie, behoeften evenals uw ervaring en kennis van zaken onder de loep te nemen. www.binaireopties.com stelt alleen algemene informatie ter beschikking, die geen rekening houdt met uw individuele investeringsdoelen, financiële omstandigheden en behoefte en derhalve geen aanbevelingen kan doen. De inhoud van deze website is geen persoonlijke advies over aandelen. Alle beweringen zijn zonder garantie. Door de handel en het speculeren in opties is het mogelijk dat u een deel of het hele bedrag van uw inleg kwijt raakt en daarom is het onverstandig om met geld te speculeren waarvan u zich het verlies niet kunt veroorloven. Weest u zich alstublieft van alle risico’s bewust die aan de handel in opties verbonden zijn.

Copyright © 2014 - 2016 All Rights Reserved WWW.BINAIREOPTIES.COM