Veiligheid

ssl logo

Onze site is beveiligd met een SSL Certificaat. Dit houdt in dat de verbinding versleuteld is met de nieuwste online beveiligingstechniek.

Over ons

logo wit

Binaireopties.com is een onafhankelijke website die de werking van binaire opties eenvoudig uitlegt.

Ons doel is onze bezoekers goed en volledig te informeren over de voor- en nadelen van het handelen in binaire opties.

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf jezelf in en ontvang de beste aanbiedingen als eerste in je email.

IQ OPTION

Home > IQ OPTION
IQ OPTION

Officiele website : www.iqoption.com
IQOption Europe Ltd
Registration No. HE327751
Adres: Yiannis Nicolaides Business Center, Agiou Athanasiou Avenue 33, 4102, Agios Athanasios, Limassol, Cyprus

IQ Option is een zeer laagdrempelige aanbieder van binaire opties en dit niet in de laatste plaats vanwege het lage stortings- en handelsbedrag. Je opent al een account bij IQ Option met een inleg van € 10,- en daarna handel je al vanaf € 1,- per trade. Het gebruikersvriendelijke platform waarmee IQ Option de markt verovert is zeer duidelijk opgezet en behoeft weinig uitleg.

Onder de loep

Het platform van IQ Option is geheel in eigen huis ontwikkeld en wijkt af van de gebruikelijke platformen die je doorgaans zult tegenkomen op het internet. IQ Option organiseert met grote regelmaat toernooien* waar je op verschillende manieren kunt deelnemen. Zo is er de mogelijkheid gratis deel te nemen of de mogelijkheid tot het spelen van een toernooi* waarbij een vaste inleg gevraagd wordt. Bij deze toernooien zijn interessante prijzen te winnen.  Daarnaast kenmerkt IQ Option zich door de geavanceerde uitstraling van het platform. Het ziet er zeer professioneel uit en je navigeert snel door de verschillende mogelijkheden. Met grote regelmaat heeft IQ Option speciale acties voor zowel nieuwkomers als wel bestaande klanten. Op het gebied van innovativiteit en ontwikkeling scoort IQ Option hoge scores.

Bij het spelen van toernooien zijn voorwaarden verbonden.

Innovativiteit
Ontwikkeling
IQ OPTION
Producten assortiment
Mogelijkheden

Producten

De diversiteit aan producten bij IQ Option is erg groot. Je kunt handelen in meer dan 500 verschillende producten. De enorme groei van IQ Option alsmede de populariteit is daarom voornamelijk te danken aan factoren zoals de eerder genoemde toernooien en de klantvriendelijkheid van het bedrijf. Deze makelaar heeft vele pluspunten.

Jij als klant

Alhoewel IQ Option zich voornamelijk richt op de Russische markt is het platform ook beschikbaar in een aantal andere talen waaronder Engels. Om in contact te treden met de klantenservice heb je de keuze uit email, live chat, Skype of het formulier op de website. Er wordt doorgaans snel en adequaat gereageerd op vragen. Wat betreft betrouwbaarheid scoort IQ Option ontzettend hoog en er zijn weinig klachten te vinden op het internet over deze makelaar in binaire opties.

Klantenservice
Betrouwbaarheid

GRATIS DEMO

IQ Option biedt een volledig werkende demo-account.

IQ Option is niet voor niets een van de meest populaire makelaars op dit moment. Je kunt geheel risicovrij een demo-account aanmaken en al snel beheers je het handelen in binaire opties als een echte expert! ((RISICO WAARSCHWUWING: UW KAPITAAL LOOPT GEVAAR)

De door deze onderneming aangeboden financiële producten dragen een hoog risico en kunnen leiden tot het verlies van al uw fondsen. Investeer nooit meer dan u kunt veroorloven om te verliezen!

De optiehandel kent grote risico’s en is daarom niet geschikt voor elke belegger. Voordat u diensten en producten op de optiehandel wilt toepassen, dient u zorgvuldig uw investeringsdoelen, financiële situatie, behoeften evenals uw ervaring en kennis van zaken onder de loep te nemen. www.binaireopties.com stelt alleen algemene informatie ter beschikking, die geen rekening houdt met uw individuele investeringsdoelen, financiële omstandigheden en behoefte en derhalve geen aanbevelingen kan doen. De inhoud van deze website is geen persoonlijke advies over aandelen. Alle beweringen zijn zonder garantie. Door de handel en het speculeren in opties is het mogelijk dat u een deel of het hele bedrag van uw inleg kwijt raakt en daarom is het onverstandig om met geld te speculeren waarvan u zich het verlies niet kunt veroorloven. Weest u zich alstublieft van alle risico’s bewust die aan de handel in opties verbonden zijn.

Copyright © 2014 - 2016 All Rights Reserved WWW.BINAIREOPTIES.COM