Veiligheid

ssl logo

Onze site is beveiligd met een SSL Certificaat. Dit houdt in dat de verbinding versleuteld is met de nieuwste online beveiligingstechniek.

Over ons

logo wit

Binaireopties.com is een onafhankelijke website die de werking van binaire opties eenvoudig uitlegt.

Ons doel is onze bezoekers goed en volledig te informeren over de voor- en nadelen van het handelen in binaire opties.

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf jezelf in en ontvang de beste aanbiedingen als eerste in je email.

Stap voor Stap

Home > Stap voor Stap

Binaire opties in 10 overzichtelijke stappen

1. De onderliggende waarde en de koersbeweging

Voordat je over het type Binaire Optie gaat nadenken zul je eerst moeten bepalen in welke onderliggende waarde je een trade wilt gaan doen. Dus op welk aandeel, welke index of welke commodity je een Binaire Optie in positie wilt nemen.

Als je die keuze eenmaal hebt gemaakt, moet je vervolgens een idee hebben over de richting van de koers van dat onderliggend product. Als je bijvoorbeeld verwacht dat de AEX gaat stijgen, dan koop je een Binaire Call Optie. Als je echter denkt dat de AEX gaat dalen, dan koop je een Binaire Put Optie.

2. Een Broker kiezen

Om te kunnen gaan handelen zul je een Binaire Optie Broker moeten kiezen. Wij adviseren je om rustig de tijd te nemen, om het door ons geselecteerde lijstje van Brokers te bekijken en de recensies te lezen.

De Brokers die wij voor je hebben geselecteerd zijn allemaal volledig bevoegd en voldoen aan alle benodigde reguleringen. Zij bieden allen een breed scala aan onderliggende waarden waarop, via Binaire Opties, gehandeld kan worden. Er zijn vele Brokers die nieuwkomers een welkomstbonus aanbieden die een eerste storting fors zal verhogen.

Bij elke Broker kun je kiezen uit verschillende accounts, waarbij het van belang is om te kiezen voor juist dàt account, dat je de grootste voordelen en ‘extraatjes’ biedt. Denk hierbij aan voordelen op het gebied van omvang en hoeveelheid van het aantal trades dat je van plan bent te gaan doen.

Ideaal zou zijn om bij elk van de door ons geselecteerde Brokers een rekening te openen om op die manier maximaal te profiteren van alle voordelen. Je zult hierover in stap 4 meer te weten komen.

3. Looptijd en expiratiedatum

Wanneer je de onderliggende waarde hebt bepaald, de soort Binaire Optie hebt gekozen (afhankelijk van de verwachte koersrichting) en de Broker hebt geselecteerd, moet je vervolgens beslissen over de looptijd van je Optie. Je zult merken dat je trades kunt opzetten die maar een looptijd van 60 seconden hebben, maar er zijn ook Binary Opties waarvan de expiratiedatum een maand in de toekomst ligt.

Wat belangrijk is in je afweging over looptijd en expiratiedatum, is dat er vele dingen kunnen gebeuren die de koers van de onderliggende waarde beïnvloeden tot de expiratiedatum wordt bereikt (denk hierbij bijvoorbeeld aan rentebeslissingen van Centrale Banken, werkloosheidcijfers die uitkomen of overnames die kenbaar gemaakt kunnen worden).

4. Op zoek naar de hoogste uitbetaling

Wanneer je op zoek bent naar een ‘gewoon’ product met een hoog prijskaartje (bijvoorbeeld een computer of bankstel) dan zul je altijd eerst rondkijken, om de beste deal te vinden voor zo’n grote uitgave. Dit zou je ook moeten doen als Binaire Optie handelaar; de winstpercentages bij uitbetaling van een winstgevende trade, van dezelfde Binaire Optie, verschillen vaak per Broker.

Dus de volgende stap is om de potentiële winsten te vergelijken tussen de, door ons aanbevolen Binaire Optie Brokers. Op die manier kun je de Broker kiezen die je het maximale rendement geeft op je investering.

5. Populaire Opties

In je zoektocht naar de meest winstgevende trades, moet je alle beschikbare mogelijkheden gebruiken. Bij veel Brokers kun je het lopende financiële nieuws live volgen; economische headlines, rentebeslissingen, bedrijfsresultaten en politieke ontwikkelingen (die allen invloed kunnen hebben op de koersen) komen constant uit op een live stream. Sommige Brokers tonen daarnaast ook welke trades populair zijn onder de andere handelaren op het handelsplatform.

Zoek daarom naar een Broker die je de mogelijkheid biedt om de meest verhandelde Binaire Opties te kunnen volgen. Op een manier die gemakkelijk, snel en overzichtelijk laat zien welke trades ‘hot’ zijn en de hoogste volumes tonen van gebruikte Binaire Opties door andere Optiehandelaren.

6. Verhoog je handelsbudget

Ben je ervan bewust dat er natuurlijk altijd concurrentie is tussen Binaire Optie Brokers. Zoals reeds gezegd, bieden velen van hen vaak promotionele acties aan die je budget verhogen. Een welkomstbonus bij het openen van een account is een voorbeeld om gratis je bestedingsruimte te vergroten. Maar zoek ook naar Brokers die loyaliteitsbonussen weggeven, bijvoorbeeld in de vorm van matching: een storting die je doet, wordt simpelweg verdubbeld door de Broker. Er zitten zelfs promotieactiviteiten tussen, die je in staat stellen risicovrij een trade te doen. Dus wel kans op de winst, zonder risico op verlies.

Voordat je een positie inneemt met eigen geld, moet je dit soort aanbiedingen dus goed in de gaten houden: een extra handelsbonus geeft je de mogelijkheid om je investeringsbedrag gratis te vergroten.

7. Een positie innemen op elk gewenst moment

Houd in je achterhoofd dat je nooit precies van te voren weet wanneer een goede handelsmogelijkheid zich voordoet. Daarom adviseren wij om, naast het openen van een online trading account, bij de Broker ook te zorgen dat je mobiel kunt beleggen.

Op die manier kun je altijd handelen, kun je altijd een positie openen en hoef je er niet voor thuis te blijven. Ook onderweg, waar je ook bent, mis je geen enkele mogelijkheid om te handelen in Binaire Opties.

8. Stel je positie veilig

Veel handelaren kijken naar mogelijkheden om hun posities te hedgen ( de veelgebruikte Engelse term voor het afdekken van risico). Dit doen ze door verschillende Binaire opties te kopen, zowel Puts als Calls, om zo het volledige risico bij koersdaling en stijging af te dekken.

Een manier om dit ten uitvoer te brengen is door accounts te openen bij meerdere Brokers en hun welkomstbonussen op te strijken. Vervolgens stel je deze bonussen veilig door bij elke Broker een tegenovergestelde positie in te nemen, op die manier loop je minder risico op verlies. Dit innemen van een positie is verplicht bij het ontvangen van een bonus; je kunt de bonus niet meteen overboeken naar je eigen rekening, maar zult er eerst een minimum aantal keren mee moeten gaan handelen.

9. Het doorrollen van een Optie

De mogelijkheid om een Optie door te rollen is bij veel Binaire Optie Brokers ook populair aan het worden. Je krijgt deze kans alleen op een al bestaande positie.

Een ‘doorrol’ Optie (in het Engels een Roll Forward Option) is een bestaande Optie waar je de looptijd van verlengt. Je rolt de looptijd van de Optie dus door naar de volgende, beschikbare expiratiedatum.

10. Vroegtijdig uitstappen

Veel handelaren zijn bereid om te blijven zitten op een positie totdat de Optie afloopt, expireert in vakjargon. Maar het zou zo kunnen zijn dat je bepaalde ontwikkelingen voorziet (financieel nieuws of een belangrijk economisch cijfer dat gaat uitkomen), die een negatieve invloed zouden kunnen hebben op het koersverloop, dat jij voor ogen had, van de onderliggende waarde.

Hierdoor zou de potentiële winst, die op dat moment in de Optie zit, in gevaar komen. Om dat te voorkomen kun je overwegen vroegtijdig uit te stappen.

Start vandaag nog!

Kun je niet wachten en direct beginnen met het handelen in binaire opties, ga dan direct naar Stockpair via de button hieronder. Ontdek deze nieuwe en spannende manier van beleggen vandaag nog!

Start direct met beleggen!
Stap voor Stap

Stockpair

Minimale inzet € 10,-

Minimale storting € 100,-

180 producten

Stap voor Stap
Beoordeling
Registreer

De optiehandel kent grote risico’s en is daarom niet geschikt voor elke belegger. Voordat u diensten en producten op de optiehandel wilt toepassen, dient u zorgvuldig uw investeringsdoelen, financiële situatie, behoeften evenals uw ervaring en kennis van zaken onder de loep te nemen. www.binaireopties.com stelt alleen algemene informatie ter beschikking, die geen rekening houdt met uw individuele investeringsdoelen, financiële omstandigheden en behoefte en derhalve geen aanbevelingen kan doen. De inhoud van deze website is geen persoonlijke advies over aandelen. Alle beweringen zijn zonder garantie. Door de handel en het speculeren in opties is het mogelijk dat u een deel of het hele bedrag van uw inleg kwijt raakt en daarom is het onverstandig om met geld te speculeren waarvan u zich het verlies niet kunt veroorloven. Weest u zich alstublieft van alle risico’s bewust die aan de handel in opties verbonden zijn.

Copyright © 2014 - 2016 All Rights Reserved WWW.BINAIREOPTIES.COM