Veiligheid

ssl logo

Onze site is beveiligd met een SSL Certificaat. Dit houdt in dat de verbinding versleuteld is met de nieuwste online beveiligingstechniek.

Over ons

logo wit

Binaireopties.com is een onafhankelijke website die de werking van binaire opties eenvoudig uitlegt.

Ons doel is onze bezoekers goed en volledig te informeren over de voor- en nadelen van het handelen in binaire opties.

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf jezelf in en ontvang de beste aanbiedingen als eerste in je email.

Stockpair

Home > Stockpair
Stockpair

Officiele website : www.stockpair.com
Telefoonnummer : +44 2030 26 9430
Adres : 3, Makarios III Ave, Mesa Geitonia, Limassol, Cyprus

Stockpair is een makelaar die zich voornamelijk richt op zogenaamde paar-opties. Hierbij gaat het erom te voorspellen welk aandeel, tussen twee markt-gerelateerde aandelen, het beste zal presteren binnen een bepaalde termijn. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de Dollar versus de Euro, of Apple versus Microsoft. Stockpair draait al enige tijd mee en heeft in die tijd een goede reputatie opgebouwd.

Onder de loep

Het platform van Stockpair onderscheidt zich van de concurrentie door de eenvoudige en overzichtelijke website. Alhoewel het bedrijf aanvankelijk begon met paar-opties is het productenaanbod in de loop der jaren flink uitgebreid. Vandaag de dag heb je de keuze uit meer dan 160 verschillende producten en kun je 24 uur per dag handelen met je Iphone of Android. De mobiele applicaties hebben veel weg van de web-applicatie en zijn voorzien van vele extra mogelijkheden. Stockpair is gevestigd op het Grieks-Turkse eiland Cyprus en valt derhalve volledig onder toezicht van de SySEC. In tegenstelling tot sommige andere aanbieders van binaire opties is het aanbod van Stockpair al lange tijd ongewijzigd. Wellicht ziet men vanwege het langdurige succes weinig aanleiding veel aan de site en het platform te veranderen. “Never change a winning team” gaat hier zeker op.

Innovativiteit
Ontwikkeling
Stockpair
Producten assortiment
Mogelijkheden

Producten

Het aanbod is niet heel dynamisch maar met 180 verschillende producten blijft Stockpair een van de grotere aanbieders. Naast de paar-opties, waar Stockpair haar succes grotendeels te danken heeft, vinden we steeds meer conventionele binaire opties. Deze kunnen verhandeld worden door zogenaamde hoog/laag producten. Er worden geen turbo opties aangeboden en de kortste looptijd op dit moment bedraagt 5 minuten. In veel opzichten is dit natuurlijk al een turbo optie maar dit valt natuurlijk in het niets bij de turbo-opties die tegenwoordig zelfs tot enige seconden gaan. Stockpair lijkt bewust de keuze te maken hier niet in mee te gaan. Als je nieuw bent biedt Stockpair je een leuke manier kennis te maken met het platform door middel van een demo-account. Hier kun je dan met virtueel geld het handelen eens geheel risico-vrij uitproberen.

Jij als klant

De klantenservice van Stockpair is goed en reageert snel en adequaat op vragen en/of klachten. Alhoewel het platform in het Nederlands is, de klantenservice is voornamelijk Engelstalig. Vanzelfsprekend kun je bij Stockpair gebruik maken van iDeal als betalingssysteem. Al met al heeft Stockpair je veel te bieden en mag het buigen op een lange en succesvolle geschiedenis.

Klantenservice
Betrouwbaarheid

Stockpair

Ga direct naar de website van Stockpair en ervaar zelf de spanning van het handelen in binaire opties!

Stockpair blijft een toonaangevende positie innemen ook binnen de Nederlandse markt. Dit is niet in de laatste plaats door de jarenlange ervaring met het aanbieden van verschillende soorten binaire opties.

De optiehandel kent grote risico’s en is daarom niet geschikt voor elke belegger. Voordat u diensten en producten op de optiehandel wilt toepassen, dient u zorgvuldig uw investeringsdoelen, financiële situatie, behoeften evenals uw ervaring en kennis van zaken onder de loep te nemen. www.binaireopties.com stelt alleen algemene informatie ter beschikking, die geen rekening houdt met uw individuele investeringsdoelen, financiële omstandigheden en behoefte en derhalve geen aanbevelingen kan doen. De inhoud van deze website is geen persoonlijke advies over aandelen. Alle beweringen zijn zonder garantie. Door de handel en het speculeren in opties is het mogelijk dat u een deel of het hele bedrag van uw inleg kwijt raakt en daarom is het onverstandig om met geld te speculeren waarvan u zich het verlies niet kunt veroorloven. Weest u zich alstublieft van alle risico’s bewust die aan de handel in opties verbonden zijn.

Copyright © 2014 - 2016 All Rights Reserved WWW.BINAIREOPTIES.COM